Bejelentkezés:
Hétfő - Péntek: 07:00 - 20:00

Telefonszám:
+36 1 243 1010

Sportorvosi szakorvosi vizsgálat (nincs engedély kiadás, nincs pecsételés)

Amatőr és profi sportolással összefüggő állapotok, betegségek, sérülések megelőzése, kivizsgálása és kezelése.

A vizsgálat a kórelőzmény-felvételt, a klasszikus fizikális vizsgálatokat (megtekintés, tapintás, kopogtatás, hallgatózás) és az orvosi konzultációt (további diagnosztikus és terápiás terv összeállítása) foglalja magában.

Fontos!

Sportorvosi igazolás és verseny engedély (pecsételés) kiadására nincs lehetőség, ezzel nem foglalkozunk.

Fontos! Sürgősségi, illetve azonnali ellátást nem végzünk, ügyeletet nem tartunk. Minden esetben kötelező az előzetes időpont foglalás.

Fontos!

14 év alatti (14. életévüket be nem töltött) személyek ellátásával nem foglalkozunk.

sportorvosi szakorvosi vizsgalat
Sportorvosi szakorvosi vizsgalat2

A vizsgálat térítési díja nem foglalja magában a receptírást, az injekciós terápiát, illetve a további vizsgálatokat (labor, MRI, stb.) és kezeléseket.

Külön térítési díj ellenében kiegészíthetik laboratóriumi vizsgálatok, eszközös vizsgálatok, majd további képalkotó vizsgálatok.

A szakorvosi kontroll vizsgálat térítési díja ugyanazon panaszokkal, 3 hónapon belüli megjelenés esetén érvényes.

A szakorvosi vizsgálat és szakorvosi kontroll vizsgálat térítési díját kizárólag előre történő utalással lehet rendezni.

Mit foglal magába a sportorvosi vizsgálat?

A személyes életmódbeli szokások elemzése, valamint a laboratóriumi leletek, szűrővizsgálatok összegzése során a páciens teljes szervezetére vonatkozóan adunk állapotfelmérést és értékelést, amely után a személyre szabott életmód változtatás, diéta és komplex kezelési módszerek következnek, az alapbetegségnek és a páciens igényeinek megfelelően.

Sportorvosi igazolás és verseny engedély (pecsételés) kiadására nincs lehetőség, ezzel nem foglalkozunk.

Versenyengedély kiadásával kizárólag az Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház), illetve az Országos Sportegészségügyi Hálózat foglalkozik.

Terhelés diagnosztikát nem végzünk.

Alapos szakorvosi vizsgálat + hatékony kezelés

Bármilyen jellegű panaszokat vagy tüneteket csak úgy szabad, és lehet hatékonyan kezelni, ha tudjuk azoknak a kiváltó okát.

Ezért fontos, hogy bármilyen jellegű panaszok vagy tünetek esetén mindig forduljunk szakorvoshoz, ahol a megfelelő kivizsgálást követően (panaszok és tünetek elemzése, értékelése, általános orvosi és szakorvosi fizikális vizsgálat, laboratóriumi vizsgálatok, MRI, kiegészítő vizsgálatok) személyre szabottan lehet a megfelelő kezelést összeállítani.

A tüneti kezeléseken túl rendelkezünk oki kezelésekkel is, melyek az alapbetegségtől függenek.

Manapság számos olyan, nem műtéti terápiás lehetőség biztosított, amellyel a panaszok és a tünetek megszüntethetőek és az alapbetegség is kezelhető.

Centro – Medical Egészségügyi Központ – 20 éve az egészség szolgálatában

Egészségügyi Központunk fő profilja a mozgásszervi és idegrendszeri betegségek, illetve differenciál-diagnosztikai problémák gyors és szakszerű kivizsgálása és kezelése. Számos olyan modern terápiás eljárással rendelkezünk (melyekről részletesen olvashat honlapunkon), melyek kombinációjával, nem műtéti módszerekkel jól kezelhetőek az ilyen állapotok.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a „Tájékoztatók” címszó alatt.

Térítési és szolgáltatási díjainkat megtalálja az „Árak” címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja központunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

A szakorvosi vizsgálat ára: 39.000 HUF. A szakorvosi kontroll ára: 32.000 HUF. Kizárólag előre történő átutalással lehetséges fizetni.

aktuális akció

MRI VIZSGÁLAT AKCIÓ

KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRE UTALÁSSAL:

33.000 FT (46.000 FT HELYETT)

BEJELENTKEZÉS HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 00:70-20:00-IG

TELEFONSZÁM: 06 1 243 1010

 

CSONTSŰRŰSÉG VIZSGÁLAT (DEXA) AKCIÓ

KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRE UTALÁSSAL:

18.000 FT (20.000 FT HELYETT)

BEJELENTKEZÉS HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 00:70-20:00-IG

TELEFONSZÁM: 06 1 243 1010