Intravénásan (vénán keresztüli beadás) alkalmazott gyógyszeres kezelés, melyet kizárólag írásos szakorvosi javaslatra végzünk.

A szakorvos tájékoztatja Önt nemcsak az ellátással kapcsolatos esetleges kockázatokról, mellékhatásokról, hanem a kezelés elmaradásának veszélyeiről is. A javaslattól függően lehet egyszeri, vagy kúraszerű (többszöri) alkalmazás is.

A kezelés előnye, hogy ambulánsan (járóbeteg ellátás keretein belül) történik, azaz Önnek csak arra az időre kell befeküdnie, amíg az infúzió lefolyik.

Ez általánosságban véve az infúzió típusától függően 60-90 perc. Az infúziós terápia megkezdéséhez szakorvosának szükséges meghatároznia az alkalmazott infúziós készítmény pontos típusát, vagy összetételét

Páciens külön kérésére nem végzünk infúziós kezelést, azt kizárólag írásos szakorvosi javaslat alapján adjuk csak be.

Központunkban az alábbi infúziós terápiákat végezzük:

  1. Neodolpasse infúzió (diclofenac-natrium 75 mg, orfenadrin-citrat 30 mg)
  2. Nootropil infúzió (piracetam 3000 mg)
  3. Antireumaticus (isiász) infúziós terápia (Solu-Medrol 40 mg, Algopyrin 1000 mg, Tramadol 50 mg)

Alapos szakorvosi vizsgálat + hatékony kezelés

Bármilyen jellegű panaszokat vagy tüneteket csak úgy szabad, és lehet hatékonyan kezelni, ha tudjuk azoknak a kiváltó okát.

Ezért fontos, hogy bármilyen jellegű panaszok vagy tünetek esetén mindig forduljunk szakorvoshoz, ahol a megfelelő kivizsgálást követően (panaszok és tünetek elemzése, értékelése, általános orvosi és szakorvosi fizikális vizsgálat, laboratóriumi vizsgálatok, MRI, kiegészítő vizsgálatok) személyre szabottan lehet a megfelelő kezelést összeállítani.

A tüneti kezeléseken túl rendelkezünk oki kezelésekkel is, melyek az alapbetegségtől függenek.

Manapság számos olyan, nem műtéti terápiás lehetőség biztosított, amellyel a panaszok és a tünetek megszüntethetőek és az alapbetegség is kezelhető.

Centro – Medical Egészségügyi Központ – 20 éve az egészség szolgálatában

Egészségügyi Központunk fő profilja a mozgásszervi és idegrendszeri betegségek, illetve differenciál-diagnosztikai problémák gyors és szakszerű kivizsgálása és kezelése. Számos olyan modern terápiás eljárással rendelkezünk (melyekről részletesen olvashat honlapunkon), melyek kombinációjával, nem műtéti módszerekkel jól kezelhetőek az ilyen állapotok.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a “Tájékoztatók” címszó alatt.

Térítési és szolgáltatási díjainkat megtalálja az “Árak” címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja központunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Egy alkalom, gyógyszer nélkül: 12.000 HUF, gyógyszer költségek: Neodolpasse infúzió: , Nootropil infúzió: - A bérletek kedvezményes árait az Árak címszó alatt találják meg.

Jelentkezés vizsgálatra vagy kezelésre

Maximálisan feltölthető dokumentum: 5 db, teljes méret: 5MB.
Adatvédelmi tájékoztatónk ide kattintva megtekinthető

Fontos információk

Tisztelt Pácienseink!

Kérjük, hogy központunkba kísérőt ne hozzanak magukkal. Kísérőt kizárólag MRI-vizsgálatra engedünk be klausztrofóbiás páciens esetén. Szakorvosi vizsgálatra, vérvételre kísérőt nem engedünk be. Kísérő központunkon kívül tud várakozni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy átmenetileg egészségpénztári számlát nem tudunk kiállítaniHamarosan elhárul ezen nehézség, addig is szíves türelmüket és megértésüket kérjük.