Bejelentkezés:
Hétfő - Péntek: 07:00 - 20:00

Telefonszám:
+36 1 243 1010

Infúzió beadását kizárólag a központunkban szakorvosi vizsgálaton részt vett pácienseink számára biztosítunk, a szakorvos szakmai javaslata alapján. Külső orvosi javaslat alapján nem végzünk infúzió beadást.

Az infúziós kezelések munkanapokon hétfőtől-péntekig naponta történnek (5 napos kúra).

Intravénásan (vénán keresztüli beadás) alkalmazott gyógyszeres kezelés.

A szakorvos tájékoztatja Önt nemcsak az ellátással kapcsolatos esetleges kockázatokról, mellékhatásokról, hanem a kezelés elmaradásának veszélyeiről is.

infuzios terapia
infuzios terapia2

A kezelés előnye, hogy ambulánsan (járóbeteg ellátás keretein belül) történik, azaz Önnek csak arra az időre kell befeküdnie, amíg az infúzió lefolyik. Ez általánosságban véve az infúzió típusától függően 60-90 perc.

Páciens külön kérésére és külsős páciens részére nem végzünk infúziós kezelést.

Központunkban az alábbi infúziós terápiákat végezzük:

  1. Neodolpasse infúzió (250 ml, diclofenac-natrium 75 mg, orfenadrin-citrat 30 mg)
  2. Nootropil infúzió (500 ml, piracetam 3000 mg)

Központunkon kívülről hozott infúziót nem adunk be.

Alapos szakorvosi vizsgálat + hatékony kezelés

Bármilyen jellegű panaszokat vagy tüneteket csak úgy szabad, és lehet hatékonyan kezelni, ha tudjuk azoknak a kiváltó okát.

Ezért fontos, hogy bármilyen jellegű panaszok vagy tünetek esetén mindig forduljunk szakorvoshoz, ahol a megfelelő kivizsgálást követően (panaszok és tünetek elemzése, értékelése, általános orvosi és szakorvosi fizikális vizsgálat, laboratóriumi vizsgálatok, MRI, kiegészítő vizsgálatok) személyre szabottan lehet a megfelelő kezelést összeállítani.

A tüneti kezeléseken túl rendelkezünk oki kezelésekkel is, melyek az alapbetegségtől függenek.

Manapság számos olyan, nem műtéti terápiás lehetőség biztosított, amellyel a panaszok és a tünetek megszüntethetőek és az alapbetegség is kezelhető.

Centro – Medical Egészségügyi Központ – 20 éve az egészség szolgálatában

Egészségügyi Központunk fő profilja a mozgásszervi és idegrendszeri betegségek, illetve differenciál-diagnosztikai problémák gyors és szakszerű kivizsgálása és kezelése. Számos olyan modern terápiás eljárással rendelkezünk (melyekről részletesen olvashat honlapunkon), melyek kombinációjával, nem műtéti módszerekkel jól kezelhetőek az ilyen állapotok.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a „Tájékoztatók” címszó alatt.

Térítési és szolgáltatási díjainkat megtalálja az „Árak” címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja központunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Az infúziós kúra ára: 125.000 HUF/5 alkalom. Kizárólag előre történő utalással lehetséges fizetni.

aktuális akció

MRI VIZSGÁLAT AKCIÓ

KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRE UTALÁSSAL:

36.000 FT (42.000 FT HELYETT)

BEJELENTKEZÉS HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 00:70-20:00-IG

TELEFONSZÁM: 06 1 243 1010