Bejelentkezés:
Hétfő - Péntek: 07:00 - 20:00

Telefonszám:
+36 1 243 1010

Idegsebészeti szakorvosi vizsgálat

Szakorvosi vizsgálat a központi idegrendszeri (koponya, agy, gerincoszlop és gerincvelő), illetve környéki idegrendszeri (idegek) betegségekben fellépő panaszok és tünetek tisztázására.

A vizsgálat a kórelőzmény felvételét, a klasszikus fizikális vizsgálatokat (megtekintés, tapintás, kopogtatás, hallgatózás), a neurológiai vizsgálatot és az orvosi konzultációt (további diagnosztikus és terápiás terv összeállítása) foglalja magában.

A vizsgálat térítési díja nem foglalja magában a receptírást, az injekciós terápiát, illetve a további vizsgálatokat (labor, MRI, stb.) és kezeléseket.

Fontos!

Sürgősségi, illetve azonnali ellátást nem végzünk, ügyeletet nem tartunk. Minden esetben kötelező az előzetes időpont foglalás.

Fontos!

Az alábbi betegségek ellátását nem végezzük, ezek idegsebészeti kivizsgálásával és véleményezésével nem foglalkozunk. Ezen sérülések és betegségek ellátása az állami egészségügy keretein belül történik, megfelelő szakmai központokban.

  • neurotraumatológia (koponya és gerinc sérülések)
  • neuroonkológia (koponya és gerinc daganatos betegségei)
  • neurovascularis (éreredetű elváltozások, betegségek)
  • stroke

Fontos!

14 év alatti (14. életévüket be nem töltött) személyek ellátásával nem foglalkozunk.

A szakorvosi kontroll vizsgálat térítési díja ugyanazon panaszokkal, 3 hónapon belüli megjelenés esetén érvényes.

A szakorvosi vizsgálat és szakorvosi kontroll vizsgálat térítési díját kizárólag előre történő utalással lehet rendezni.

Idegsebeszeti szakorvosi vizsgalat
idegsebeszeti sztakorvosi vizsgalat2

Alapos szakorvosi vizsgálat + hatékony kezelés

Bármilyen jellegű panaszokat vagy tüneteket csak úgy szabad, és lehet hatékonyan kezelni, ha tudjuk azoknak a kiváltó okát.

Ezért fontos, hogy bármilyen jellegű panaszok vagy tünetek esetén mindig forduljunk szakorvoshoz, ahol a megfelelő kivizsgálást követően (panaszok és tünetek elemzése, értékelése, általános orvosi és szakorvosi fizikális vizsgálat, laboratóriumi vizsgálatok, MRI, kiegészítő vizsgálatok) személyre szabottan lehet a megfelelő kezelést összeállítani.

A tüneti kezeléseken túl rendelkezünk oki kezelésekkel is, melyek az alapbetegségtől függenek.

Manapság számos olyan, nem műtéti terápiás lehetőség biztosított, amellyel a panaszok és a tünetek megszüntethetőek és az alapbetegség is kezelhető.

Centro – Medical Egészségügyi Központ – 20 éve az egészség szolgálatában

Egészségügyi Központunk fő profilja a mozgásszervi és idegrendszeri betegségek, illetve differenciál-diagnosztikai problémák gyors és szakszerű kivizsgálása és kezelése. Számos olyan modern terápiás eljárással rendelkezünk (melyekről részletesen olvashat honlapunkon), melyek kombinációjával, nem műtéti módszerekkel jól kezelhetőek az ilyen állapotok.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a „Tájékoztatók” címszó alatt.

Térítési és szolgáltatási díjainkat megtalálja az „Árak” címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja központunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

 

A szakorvosi vizsgálat ára: 39.000 HUF. A szakorvosi kontroll ára: 32.000 HUF. Kizárólag előre történő utalással lehetséges fizetni.

aktuális akció

MRI VIZSGÁLAT AKCIÓ

KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRE UTALÁSSAL:

36.000 FT (42.000 FT HELYETT)

BEJELENTKEZÉS HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 00:70-20:00-IG

TELEFONSZÁM: 06 1 243 1010