Bejelentkezés:
Hétfő - Péntek: 07:00 - 20:00

Telefonszám:
+36 1 243 1010

CSONTSŰRŰSÉG VIZSGÁLAT – KEDVEZMÉNYES ÁR: 18.000 FT (20.000 FT HELYETT)

Csontsűrűség vizsgálat

Az FDX Visionary-DR egy fejlett rendszer, amely gyors és kiváló képminőséget biztosít, és lehetővé teszi a csontok ásványianyag tartalmának vizsgálatát, alkalmas akár a teljes test feltérképezésére.

 

2D ventilátorsugár

A 256 elemből álló többsoros detektoron alapuló 2D-Fan Beam olyan technológia, amely a legmagasabb képfelbontást biztosítja az optimális diagnózis érdekében.

Gyors és Pontos

Úgy tervezték, hogy helyszínenként 15 másodperc alatt végezzen vizsgálatokat, így ez az egyik leghatékonyabb megoldás.

 

Az FDX Visionary-DR egy komplett készülék, amely a csontritkulás diagnosztikájának (csípő, gerinc, alkar) rutinvizsgálatain túlmenően az alkalmazások széles skáláját kínálja: ortopédia, gyermekgyógyászat, oldalgerinc, morfometria, egész test.

 

3D-DXA egy áttörést jelentő technológia, amely rutin BMD-képeket használ a combcsont 3D-s képének modellezésére. Ez a technológia új információkat hoz a csontszerkezetről a pontosabb diagnózis és az adaptált kezelés érdekében. Ez a funkció csak a DMS-tartományban érhető el.

 

BODY COMPOSITION gyors, teljes és pontos zsír- és izommérést tesz lehetővé testtájonként. Fejlett zsír- és sovány orvosi paraméterek és normalitásgörbék állnak rendelkezésre a sportgyógyászatban, a testtömeg-kezelésben és az orvosi alkalmazásokban való használatra.

 

A rutin csontsűrűség vizsgálatnál az ágyéki gerinc és a kétoldali csípő csontok csontállományát vizsgáljuk.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a „Tájékoztatók” címszó alatt.

 

Térítési és szolgáltatási díjainkat megtalálja az „Árak” címszó alatt.

 

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja központunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Csontsűrűség vizsgálat kedvezményes ár: 18.000 HUF (normál ár: 20.000 HUF). A csontsűrűség vizsgálat térítési díját kizárólag egy összegben történő előre utalással lehetséges fizetni, jelenleg (visszavonásig) kedvezményes áron. Helyszíni fizetésre nincs lehetőség.

aktuális akció

MRI VIZSGÁLAT AKCIÓ

KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRE UTALÁSSAL:

33.000 FT (46.000 FT HELYETT)

BEJELENTKEZÉS HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 00:70-20:00-IG

TELEFONSZÁM: 06 1 243 1010

 

CSONTSŰRŰSÉG VIZSGÁLAT (DEXA) AKCIÓ

KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRE UTALÁSSAL:

18.000 FT (20.000 FT HELYETT)

BEJELENTKEZÉS HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 00:70-20:00-IG

TELEFONSZÁM: 06 1 243 1010