lCentro-Medical Szakorvosi Magánrendelő MRI vizsgálat, Ultrahang vizsgálat - Diagnosztikai Magánrendelő

Orvosi gyógymasszázs

Az orvosi gyógymasszázs fajtái között három fő típust különböztetünk meg: a szegmentmasszázst, a kötőszöveti masszázst, és a csonthártyamasszázst.


A szegmentmasszázs célja, hogy a betegséget fenntartó reflexkört megszakítsa, és a megfelelő testrészekre gyakorolt hatással visszaállítsa a szervezet normális működését. A kötőszöveti masszázs különböző húzó fogásokat alkalmaz, elősegítve a szervek megfelelő táplálását, a tápanyag raktározását, kivédi a külső károsító ártalmakat. Alkalmazása során bizsergető, átmelegedő érzéssel kísérve a kötőszövet felpezsdül, javul a keringése. A csonthártya-masszázs során a csontokat kell masszírozni.


A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőben a szakember által végzett orvosi gyógymasszázs előtt lehetőség van, - és ezt ajánljuk is - szakorvosi vizsgálatra és konzultációra is.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a "Tájékoztatók" címszó alatt.

Térítési díjainkat megtalálja az "Árak" címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja rendelőnket, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

Bejelentezés: +36(1) 203-3211

Figyelmébe ajánljuk!

Masszázsterápiák (XI. Prielle Kornélia u. 19/F)