lCentro-Medical Szakorvosi Magánrendelő MRI vizsgálat, Ultrahang vizsgálat - Diagnosztikai Magánrendelő

Fontos!

 

Tisztelt Páciensünk!


Az alábbiakban néhány fontos információt talál a rendelésekkel és vizsgálatokkal kapcsolatban.

 

1. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az MRI-vizsgálatot a Centro-Medical Diagnosztikai Magánrendelőben (1038 Budapest, Csobánka tér 6.), végezzük. A vizsgálattal kapcsolatban további információt talál a www.mri-vizsgalat-hu honlapon, illetve tájékoztatást és időpontot kérhet a 06 (1) 243-1010-es telefonszámon. Minden más szolgáltatást a Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőben végzünk (1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 19/F.).

2. A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelő az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral nem áll szerződéses jogviszonyban, ezért OEP térítéses vizsgálatot és kezelést nem végzünk, kizárólag magántérítéses (fizetős) ellátás lehetséges. Ennek megfelelően OEP térítéses beutalót sem tudunk adni további vizsgálatokra!

3. Az előjegyzési időpontokat betartjuk, várakozási idő nincs, pácienseink kivizsgálására, kezelésére, tájékoztatására, kérdéseik megválaszolására mindig elegendő időt biztosítunk. Ennek megfelelően az előjegyzési időponthoz képest maximum 5 perc késést tudunk elfogadni, ennél nagyobb késésnél nem áll módunkban a pácienst fogadni, mivel az a további időpontok betartását tenné lehetetlenné. Amennyiben a páciens a megbeszélt időpontban nem jelenik meg, és ezt nem jelzi telefonon a vizsgálat vagy a kezelés előtt legalább 24 órával, új időpontot csak az elmaradt szolgáltatás teljes díjának kifizetése után áll módunkban adni!

4. Az előzetes bejelentkezés és időpont előjegyzés minden esetben kötelező, melyre kizárólag telefonon keresztül van lehetőség. Levélben és e-mailen történő megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni.

5. A diagnosztikai vizsgálatok egy részére (laboratórium, MRI) akár orvosi javaslatra, akár saját elhatározásukból is jelentkezhetnek. A vizsgálatok előtt javasoljuk szakorvosi vizsgálat és konzultáció elvégzését, melyre rendelőnkben is lehetőséget biztosítunk. Rendelőnk nem tehető felelőssé páciensünk vizsgálatára vonatkozó szakszerűtlen utasításából eredő mindazon kárért, ha a páciens a figyelmeztetés ellenére olyan vizsgálatot kér, amely nem egyezik meg a panaszokat szakmailag ténylegesen magyarázó elváltozások kimutatására szükséges vizsgálattal!

6. MRI vizsgálatnál kontrasztanyag adása esetén minden esetben szükséges vesefunkciós vizsgálat (vérvétel: karbamid, kreatinin, GFR) elvégzése a vizsgálat előtt! Ebben az esetben kérjük, hogy a vizsgálatra a laborlelettel együtt érkezzen. Amennyiben a vizsgálat végzésekor ilyen laborlelettel nem rendelkezik, és a vizsgálat végzése közben a radiológus kontrasztanyag adását javasolja, ezt egy másik időpontban végezzük el a laborlelet birtokában.

7. MRI berendezésünknél 115 kg a súlyhatár. 115 kg felett nem áll módunkban a vizsgálatot elvégezni.

8. A rendelőnkben alkalmazott terápiás eljárások előtt szakorvosi vizsgálat és konzultáció a rendelőnkben minden esetben kötelező, még akkor is, ha a páciens máshol már részt vett orvosi vizsgálaton. Nem vállalunk más intézmény által felállított vagy a páciens által véleményezett diagnózis alapján kezelést. Szakorvosi vizsgálat nélkül nem adunk be injekciót, nem írunk fel receptet, nem végzünk kezelést, nem adunk igazolást táppénzhez, stb.

9. Sportorvosi engedély és igazolás kiadására nincs lehetőség, ezzel nem foglalkozunk. Versenyengedély kiadásával kizárólag az Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház, 1123 Budapest, Alkotás u. 48.), illetve az Országos Sportorvosi Hálózat foglalkozik.

10. A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőnben bankkártyával és PayPass kártyával is lehetséges fizetni. Egészségpénztári kártyával történő fizetés nem lehetséges.
 
11. A Centro-Medical MRI Diagnosztikai Központban bankkártyával és egészségpénztári kártyával történő fizetés nem lehetséges.
 
12. Rendelőnkben kizárólag a honlapunkon található vizsgálatokat és kezeléseket végezzük. Más internetes oldalakkal (egészségügyi portálok, stb.) nem állunk kapcsolatban, az ott található tartalmakért nem vállalunk felelősséget. A honlapon található szakmai anyagok, tájékoztatók, videók írásos beleegyezés nélkül nem használhatók fel semmilyen formában.