lCentro-Medical Szakorvosi Magánrendelő MRI vizsgálat, Ultrahang vizsgálat - Diagnosztikai Magánrendelő

Általános orvosi kivizsgálás

A legkülönbözőbb általános belszervi és idegrendszeri panaszokkal és tünetekkel várjuk pácienseink jelentkezését.


A vizsgálat a kórelőzmény-felvételt, a klasszikus fizikális vizsgálatokat (megtekintés, tapintás, kopogtatás, hallgatózás) és az orvosi konzultációt (további diagnosztikus és terápiás terv összeállítása) foglalja magában.


Külön térítési díj ellenében kiegészíthetik laboratóriumi vizsgálatok, eszközös vizsgálatok (vérnyomásmérés, EKG, ABPM - vérnyomás - és Holter - EKG - monitorozás), majd további képalkotó (CT, MRI, PET) vizsgálatok.


A személyes táplálkozási szokások elemzése, valamint a laboratóriumi leletek, szűrővizsgálatok összegzése során a páciens teljes szervezetére vonatkozóan adunk állapotfelmérést és értékelést, amely után a személyre szabott életmód változtatás, diéta és komplex kezelési módszerek következnek, az alapbetegségnek és a páciens igényeinek megfelelően.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a "Cikkek/Rovatok" címszó alatt.

Térítési díjainkat megtalálja az "Árak" címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja rendelőnket, ahol készséggel állunk rendelkezésére!